8 Mayıs 2014 Perşembe

GIGABYTE 9 Seri Z97 ve H97 Chipsetli Anakartları Tanıttı.


Taipei, Tayvan,7 Mayıs 2014 GIGABYTE TECHNOLOGY Co Ltd, anakart ve grafik kartlarının lider üreticisi, bugün, Intel tabanlı yeni 9 serisi anakartları tanıttı. Z97/H97 yonga setlerii ve 5  nesil Intel Core  işlemcilere destek sunan GIGABYTE imza kalitesi ve dayanıklılığı ile eşleşen yeni ve benzersiz olduğunu Anakart İş Birimi Başkan Yardımcısı Henry Kao yorumladı. Bizim 9 serisi anakartlar aynı zamanda son 4 nesil işlemcileri destekleyerek müşterilerimize geleceğe uyumlu bir platform  sunuyoruz yakında kilitsiz işlemcileri 5 nesil Intel Core işlemcileride kullanmak mümkün olacak.


 GIGABYTE G1  Gaming Anakartlar GIGABYTE 9 serisi G1  oyun anakartları oyuncular için en önemli birinci sınıf özellikleri sunmak için tasarlanmıştır. Yeni nesil Intel Core işlemciler Mevcut ve gelecek Intel teknolojileri yararlanmak. Ultra-hızlı Killer Gigabit LAN çözümleri onboard , oyun ve zengin olası ses deneyimi sevdikleri müzik ve filmleri dinlerken  oyuncular ve kulanıcılara keskin, ultra ses efektleri deneyimi sağlayan sektör lideri GIGABYTE AMP-UP Ses teknolojileri ile gelen, GIGABYTE G1  anakartlar. kompakt  G1 ve  güçlü Z97N-Gaming 5 Mini-ITX tam ürün  yelpazesi seksi yeni kırmızı ve siyah stil sunuyorlar.

GIGABYTE SOC (Super OverClocking) Anakartlar
GIGABYTE Z87X-OC anakart, 2013 yılında HWBOT.org üzerinde overclock anakart başarısının ardından, GIGABYTE 2 yeni Z97 yonga setli anakartlar overclock, Z97X-SOC KUVVETİ ve Z97X salıverilmesiyle -SOC. OC özellikleri ve kenar donanım tasarımı eşsiz bir dizi ile, GIGABYTE 9 serisi anakartlar acemi kullanıcılar bile 'Pro gibi Overclock' sağlayacaktır.


GIGABYTE Ultra Durable  Black Edition Anakart
anakart kalite ve dayanıklılık tartışmasız lideri olarak, GIGABYTE anakartlar yeni Ultra Durable ™ Black Edition anakartların lansmanı ile ne kadar zor bir yola çıkmıştır. Her birey GIGABYTE Black Edition  GIGABYTE Nanping, Tayvanda fabrikada dereceli tam sistem ekstra 168 saat (7 gün) tetste uğramıştır Ultra Dayanıklılık. Ve online kayıt ile anakart için 5 yıl garanti programı dahil olacaksınız.


GIGABYTE Ultra Durable Anakartlar
G1  Gaming Serisi

 Ultra Durable Serisi
GA-Z97P-D3
GA-H97-DS3H
GA-H97M-HD3
GA-H97M-DS3P




 Overclock Serisi



 Black Edition



Hiç yorum yok: